Reth Nesh

Tregimi Yne

Ne përqendrohemi në ofrimin e përvojës dhe shërbimit më të mirë për mysafirët tanë

Esal Hotel është një hotel i përbërë nga 60 dhoma të vendosura në qytetin e bukur të Durrësit.

Me një vendndodhje mjaft efikase për çdo vizitor vendas dhe të huaj, ku ju jep mundësinë të shijoni një zonë plazhi, hoteli ofron një strehim shumë modern të mobiluar së fundmi për t'ju përshtatur në stilin e arkitekturës luksoze.

Fokusi i të gjithë stafit tonë është të vëmë në dispozicion të mysafirëve të hotelit një shërbim të një standardi shumë të lartë dhe mbresëlënës.

 

Sherbimet Tona

Shijoni nga shërbimet tona të shumta

Tek Esal Hotel you will be welcomed amongst our beautiful views, beach and our first class services. In our public areas that hide exotic beach and a wonderful indoor restaurant with a bar where you can enjoy a drink and find peace and tranquillity enjoying Albania’s mild climate.

Dhomat e bollshme të kësaj rezidence të bukur Adriatiku ofrojnë mundësinë e shijimit te nje mengjesi të pasur mëngjesi në zonën e shkëlqyer të mëngjesit, ku mysafirët mund të vazhdojnë të shijojnë ditë të shpeshta me diell dhe temperaturë të butë, edhe gjatë muajve të dimrit.

Nëse jeni duke kërkuar paqe dhe qetësi pas ditëve të kaluara duke ecur mes rrugëve të qytetit ose nën diell, Hotel Esal i Durrësit ofron pije freskuese në barin e tij ne ambientet e brendshme. Lounge bari dhe restoranti, të disponueshëm për ngjarje madhështore, të gjitha ndodhen në ambiente elegante të kondicionuara me ajër. Shërbimi restorant është gjithashtu në dispozicion në tarracë. Recepsioni i hotelit është e hapur 24 orë në ditë.

GATI PER TE REZERVUAR PUSHIMET TUAJA

CMIME ME TE MIRA KUR REZERVONI DIREKT