Dhomat

Dhomat Tona

Dhomat tona në hotel janë të gjitha të pajisura me ajër të kondicionuar me Led TV dhe Wi-Fi falas.

Dhome Treshe me Ballkon

Dhomë e bollshme treshe me banjo private e pajisur me tavolinë, tavolina ngrënie, dollap, frigorifer, Led TV dhe një ballkon.

Dhome Dopio ose Tek me Ballkon

Dhomë e bollshme dyshe me banjo private e pajisur me tavolinë, tavolina ngrënie, dollap, frigorifer, Led TV dhe një ballkon.

Dhome Dopio

Dhomë e bollshme dyshe me banjo private e pajisur me tavolinë, tavolina ngrënie, dollap, frigorifer, Led TV dhe një ballkon.